Kiitos jälleen August Rock -yleisölle, esiintyjille ja talkolaisille! 24. August Rock vietettiin jälleen upeissa tunnelmissa kahdella lavalla. Lippuja tapahtumaan myytiin mukavasti 331 kpl, ja muutaman vapaaehtoisen lisälahjoituksen myötä saimme kasaan 4985 euron lahjoitussumman tältä vuodelta! Kaikkien aikojen yhteenlaskettu kokonaislahjoitussumma Taysin lastenpsykiatrian hyväksi on näinollen jo 73063 euroa.

 

August Rock on taas pian täällä, ja illan esiintyjät sekä aikataulu on tiedossa! 24. August Rock etenee seuraavasti:

17.30 Ovet avautuvat
18.00 Aslak C (klubi)
19.00 Säilä (stage)
19.45 Jaakko Pesola (klubi)
20.30 Toinen Minä (stage)
21.30 Passion (stage)
22.15 J.Caven (klubi)
23.00 Markus Kristian & Hopeatuli (stage)
00.00 The Men (stage)
01.00 Crooked Souls (stage)

Järjestyksessään 24. August Rock järjestetään elokuun ensimmäisenä lauantaina 5.8.2023. Tietoa esiintyjistä tulossa lähempänä tapahtumaa...

-AR-organisaatio

Tämän vuoden tapahtuma, järjestyksessään 23. August Rock "Enigma", onnistui hienosti. Kahden vuoden tauon jälkeen suuremmat kokoonpanot pääsivät esiintymään yläkerran tunnelmallisella stagella, ja sään ollessa suosiollinen kevyemmät kokoonpanot soittivat ulkona terassilavalla. Tapahtumaan myytiin 351 lippua, ja pääsylipputuloja saatiin 5282 euroa. Kaikkien August Rockien yhteenlaskettu kokonaislahjoitussumma nousee siis jo 68078 euroon!
 

August Rock lähestyy, ja on tullut aika julkistaa illan esiintyjät sekä aikataulu! Illan avaa jälleen Aslak, jonka jälkeen vuorossa on mielenkiintoinen Toinen Minä -kokoonpano. Seuraavana esiintyvät aiemmilta vuosilta tutut Kuolema, Kärsimys & Kettunen, Passion, Crooked Souls sekä The Men. Illan päättää Creek Road Eleven. Aikataulu on siis seuraavanlainen:

August Rock 2021

Jälleen on joulu käsillä, ja elokuisen August Rockin pääsylipputulot 4600 euroa on perinteisesti luovutettu TAYS:n lastenpsykiatrialle. Tänäkään vuonna emme voineet paikan päällä käydä viemässä terveisiä, mutta ilahtunut kommentti tavoitti meidät sähköpostin välityksellä:

"Lämmin kiitos rokkirahoista, tällä saamme iloa tuotettua lastenpsykiatrian lapsille runsaasti."

Tänäkin vuonna järjestelyissä painotettiin terveysturvallisuutta ja väljyyttä, joten illan ohjelma keskitettiin yhdelle ulkolavalle. Onneksi ilma oli suosiollinen, ja laajalla piha-alueella oli hyvin tilaa pitää riittävät välit. Tänä vuonna lippuja myytiin 305 kpl, josta kertyi 4600 € lahjoitussumma. Tämän johdosta kaikkien August Rockien yhteenlaskettu kokonaislahjoitussumma nousi jo yhteensä 62792 euroon!

Kiitos tästä kuuluu mahtavalle yleisölle, esiintyjille ja talkoolaisille. Ilman teitä ei olisi August Rockia!

-Organisaatio

 

Tervehdys jälleen hyvät musiikin ystävät! Jännitystä ei tapahtuman järjestämisestä ole puuttunut tänäkään vuonna, koronatilanteen luoman epävarmuuden vuoksi monen yksityiskohdan vahvistumista on jouduttu venyttämään aivan viime hetkiin. Yksi näistä yksityiskohdista on tietenkin esiintyjät ja aikataulu! Perinteisen rockjulisteen valmistumisen jälkeen saimmekin vielä vahvistuksen esiintyjälistaan, ja nyt illan kulku näyttäisi tältä:

August Rock tulee taas, ulkoilmatapahtumana viime vuoden tapaan. Näin saadaan varmistettua riittävä väljyys katsomossa - muistathan siis varustautua säänmukaisesti!

Esiintyjät kerromme vasta lähempänä tapahtumaa, mutta edelleen yhden lavan taktiikalla esiintyjämäärää joudumme rajaamaan. Tämä tarkoittaa myös hieman pidempiä taukoja esiintyjien välissä lavatekniikan vaihdosten takia. Kiitämme jo etukäteen ymmärryksestä.

-AR-organisaatio

Sivut

Subscribe to August Rock RSS