Poikkeusvuoden poikkeukselliset lipputulot luovutettu

Kulunut vuosi on ollut monessa mielessä poikkeuksellinen, eikä August Rock ole poikkeus. Vaikka olimme todella onnekkaita, että elokuun alku oli koronan suhteen suvantovaihetta ja tapahtuma voitiin ylipäätään järjestää, poikkesi tapahtuman mittakaava ja puitteet kuitenkin totutusta. Vietimme nyt 21. kerran "bändien bileitä" pienemmällä kokoonpanolla Aslak and the Eskimos -klubin pihamaalla. Järjestelyiden ohella myös markkinointi ja ennakkorummutus oli normaaliin verrattuna vaimeaa, sillä tapahtuma-alaan heijastuvat vaikeudet eivät jääneet meillekään vieraiksi näinä aikoina.

Kaikesta huolimatta paikalle saapui 446 lipun ostanutta, joten TAYS:n lastenpsykiatrialle lahjoitettava summa tänä vuonna oli 6795 euroa, nostaen kumulatiivisen kokonaislahjoitussumman 58192 euroon! Tämän vuoden lipputulot on lahjoitettu 14.12. TAYS Tukisäätiön kautta Lastenpsykiatrian klinikalle.

Kiitämmekin jälleen yleisöä, esiintyjiä ja talkoolaisia onnistuneen, turvallisen ja ikimuistoisen tapahtuman mahdollistamisesta.

Hyvää joulua toivottaa August Rock -organisaatio