August Rock -info

Ohjelma 31.7.2021

August Rock tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan ohjelman, jonka toteuttavat eri ikäiset ja tyyliset kokoonpanot eri puolilta Suomea. Erilaisten bändien esittely August Rockin lavalla on poikkeuksetta saanut yleisöltä lämpimän ja kiinnostuneen vastaanoton.

 

 August Rockin ohjelmisto etenee seuraavasti:

18.00 Ovet avautuvat
19.00 Aslak C.
20.00 Tulevat Anopit
21.00 Misterss
22.15 The Men
23.30 Crooked Souls

 

Perinteinen töttövara varataan, mahollisten kämmien varalta. Illan mittaan saattaa tietysti tulla pieniä aikataulumuutoksia, joten kellonajat ovat viitteellisiä.

 

Tapahtumapaikkana Aslak and the Eskimos -klubi

August Rockin ainutlaatuiset puitteet luo Aslak & The Eskimos -klubi, joka sijaitsee Kuohijoen kylässä, Pälkäneen kunnassa. Tapahtumapaikan käyntiosoite on Lammintie 51, Pälkäne. Kylä-Mukkulan kulttuurikeskuksen verkkosivut löytyvät osoitteesta www.kylamukkula.fi


Näytä suurempi kartta

 

Tapahtumapaikan erikoisjärjestelyt koronaviruksen varalta

Bändit esiintyvät ulkona terassilavalla, joten yleisön kannattaa varautua vallitsevan säätilan mukaisella varustuksella.

Tapahtuman lipunmyyntipisteellä on käsien desinfiointipiste, desinfioithan kätesi saapuessasi ja tulet tapahtumaan ainoastaan flunssaoireettomana ja terveenä. Tapahtuma-alueen lipunmyyntiä voidaan rajoittaa mikäli tilat ruuhkautuvat.

Suosi siis ulkoterassia ja pyri omalta osaltasi siihen että ruuhkia ei synny ja kaikilla on riittävä tila nauttia ilmasta ilman tungosta. Klubin tuotteita on tarjolla kolmella myyntipisteellä, joista yhdellä maksaminen onnistuu vain käteisellä. Varaathan siis myös käteistä, jotta voit asioida halutessasi kaikilla pisteillä.

 

Pääsyliput

Liput tapahtumaan maksavat 15 € /hlö (alle 12-vuotiaat 8 €).

Lipputulot lahjoitetaan perinteisesti lyhentämättöminä TAYS:n lastenpsykiatrian klinikalle.

Lippuja myydään käteisellä tapahtuma-alueen portilla.

Tapahtuma on ikärajaton.

Yleistä

Pääsyliput on maksettava käteisellä, klubin myyntipisteistä kahdessa maksuvälineenä käy myös kortti. Kannattaa kuitenkin varata käteistä mukaan, niin aika ei kulu turhaan maksupäätteellä jonottamiseen.

Pankkiautomaattia ei ole lähimaillakaan.

Klubille ei saa tuoda omia juomia, koska kyseessä on anniskelualue. Klubilla on A-oikeudet.

Tapahtumapaikan läheisyydessä on maksuton pysäköintialue.