August Rock -organisaatio tapasi Tays tukisäätiön edustajia

Saimme jälleen kutsun edellisvuosien lahjoitusten tiimoilta vierailla Tays tukisäätiön edustajien luona kuulemassa kuulumiset lastenpsykiatrian puolelta sekä kertomassa August Rockin terveiset. Edellisestä vierailustamme olikin kulunut jo pari vuotta, joten oli mukava päästä jälleen tapaamaan tukisäätiön sekä lastenpsykiatrian edustajia. Tukisäätiön puolelta meidät otti vastaan asiamies Heikki Oksa sekä lastenpsykiatrian yksikön ylihoitaja Riitta Vento. Vaikka lahjoitusrahat oli siirretty jo aiemmin, pyysimme myös perinteisesti käsialanäytteet lahjoituskirjaan, jossa oli tietysti mainittu myös kyseisten vuosien esiintyjät. Viemisinä veimme tuttuun tapaan August Rock -julisteet sekä Rock Crew -t-paidat.

Lahjoitusvaroja käytetään eri tavoin lastenpsykiatrian yksikön hyväksi. Varoilla on esimerkiksi hankittu lapsille leluja, pelejä ja muuta viihdykettä osastolle sekä tuettu erilaisia harrastusryhmiä. Erityisesti mainitsimme tällä kertaa, että varoja voi meidän puolestamme käyttää myös henkilökunnan työhyvinvoinnin ja virkistyksen tarpeisiin, se kun varmasti parhaiten auttaa jaksamaan arjessa tärkeän työn äärellä.

Kahdenkymmenen neljän vuoden aikana olemme siis lahjoittaneet kaikkiaan 73 063 euroa Taysin lastenpsykiatrian hyväksi, mikä alkaa olemaan jo erittäin merkittävä summa. Voidaan siis sanoa, että olemme tehneet neljännesvuosisadan talkoot! Lahjoituskassaa kartutetaan vielä ainakin tänä vuonna, sillä elokuun ensimmäisenä lauantaina - 3.8.2024 – järjestetään 25. August Rock. Kannattaa ottaa viimeistään nyt seurantaan August Rockin Facebook-sivu https://www.facebook.com/AugustRockFestarit/ jossa julkaisemme kevään mittaan muistoja takavuosilta ja kehittelemme tunnelmaa ensi kesän juhlatapahtumaan!

-Organisaatio